duminică, 13 august 2017

Mingi de baschet - de unde cumparam?

Baschetul este un sport tot mai popular in Romania, iar cei care il practica trebuie sa aiba parte de cele mai bune conditii pentru ca placerea sa fie cat mai mare. In schimb, totul ar trebui sa inceapa prin alegerea mingilor potrivite intrucat exista cateva criterii de care trebuie sa tina cont orice persoana. Asadar, sunt disponibile trei marimi principale, 5, 6 sau 7, prima dintre acestea fiind dedicata celor mici cu varsta de pana la 11 ani, avand o circumferinta de 70 cm si o greutate de aproximativ jumatate de kilogram.
Marimea 6 este folosita de cei cu varsta de pana la 15 ani si de catre fete, iar circumferinta este de circa 72 de cm si greutatea de putin sub 600 de grame. Totusi, cele mai comune optiuni sunt mingile de baschet de marimea 7 a caror circumferinta este de 75 de cm si prezinta o greutate de putin peste 600 de grame.
Diferite materiale
La fel ca in cazul marimilor si la capitolul materiale exista tot trei posibilitati principale, incepand cu pielea, care reprezinta cea mai populara optiune, cauciucul sau materialele compozite. Cauciucul este recomandat atunci cand baschetul este practicat in aer liber, iar pielea in sala, insa pentru ca durata de viata a mingii sa fie cat mai mare, atunci compozitul este ideal.
Unde gasesc?
Mingide baschet pentru toate nevoile si preferintele se gasesc in cadrul magazinului online ArtSportTotal, produsele preferate aflandu-se la doar cateva click-uri. Astfel, sunt de ajuns chiar si doar cateva minute pentru a plasa o comanda, care sa fie livrata in cel mai scurt timp direct pana la usa dumneavoastra. Pe aceasta cale se economiseste foarte mult timp decat daca ar fi fost nevoie ca alegerea sa se faca direct in magazine, iar timpul castigat poate fi petrecut in diferite alte moduri sau chiar jucand baschet.Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu