vineri, 29 aprilie 2016

Asadar, primavara si toamna devina mai lungi atunci cand oamenii isi petrec timpul in aer liberDe multe ori se intampla ca vremea sa ne dea batai de cap si sa ne strice planurile atunci cand dorim sa stam la o terasa sau intr-un foisor. Insa o solutie la aceasta problema o reprezinta peretii cortina, ideale pentru numeroase tipuri de constructii. Acestea au un aspect elegant, iar in functie de preferinte se poate confectiona si o actionare automata, mult mai confortabila. Durata de viata este lunga, aspect datorat ramei din aluminiu, rezistenta la conditiile meteo nefavorabile. 

In schimb, este important ca aceasta cortina sa se ataseze doar in punctele de rezistenta ale suprafetei dorite. Plasticul folosit are o grosime de doar 0.8 mm, insa rezista la ploaie, vant si zapada, fiind ideal si in cazul peretilor de seperare de la spalatorii. De asemenea, tot mai multi proprietari de terase aleg aceasta varianta, intrucat plasticul este transparent, iar vizibilitatea nu este obstructionata. 

Asadar, primavara si toamna devina mai lungi atunci cand oamenii isi petrec timpul in aer liber insa in acelasi timp raman protejati si nu sunt afectati de vremea de afara. Fie ca este vorba de o cafenea perfecta pentru momente de relaxare alaturi de prieteni, fie un foisor din curtea unei case,  pentru clipe de neuitat alaturi de familie, cortina este bine venita.

Caracteristici

Dimensiunea peretilor variaza in functie de dorinta clientilor, fiind adaptabila pentru numeroase spatii, de la cele comerciale, pana la cele private, in special cele care trebuie protejate pe perioada iernii. In plus, inaltimea peretilor poate depasi la nevoie 5 metri, iar latimea 8 metri, astfel ca deschiderea poate fi una foarte mare pentru a permite patrunderea aerului curat. O alta posibilitate este ca actionarea sa fie manuala sau motorizata, cea din urma fiind preferata in special in mediul comercial, intrucat preturile sunt mai ridicate. Se recomanda apelarea la o firma specializata in acest domeniu pentru ca serviciile oferite sa fie de cea mai buna calitate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu